Sport en fitness

Padel

Padel Ghistelhof

Sinds het najaar 2022 beschikt Padel Ghistelehof over 9 padelvelden (6 outdoor en 3 indoor) die voorzien zijn van alles wat men nodig heeft: goede ondergrond en velden, haakjes voor kledij, bankjes om uit te rusten of om sportgerief op te bergen. Zelfs gesloten bakken om je gerief in te plaatsen bij nat weer zijn aanwezig.

Met de gezellige zomerbar (Bardeja) erbij zorgen we ervoor dat padel bij ons een totaalbeleving wordt voor zowel spelers als niet-spelers en supporters.

Velden reserveren

Leden kunnen velden reserveren via de website van Tennis Vlaanderen. Door het stijgend aantal leden werken we met piek- en daluren voor onze reservaties. Voor leden betekent dit dat je vanaf heden nog maximaal 3 lopende reservaties mag hebben tijdens de piekuren & 5 lopende reservaties tijdens daluren. Voor de indoorvelden wordt een kleine extra kost aangerekend.

De verlichting is exclusief terreinreservatie. De prijs voor verlichting bedraagt €1 per halfuur. Opgelet er kan enkel met 1 eurostukken worden betaald in de daartoe bestemde automaten. 

Piekuren

Laatste nieuws Padel

Arriba-Padel Youth League

Onze sterren van morgen en eigenlijk ook al vandaag vertegenwoordigen de kleuren van de Arriba-Padel Ghistelehof Academy op de allereerste editie van de Arriba-Padel Youth

Bekijk meer